Kauneutta ja ihon hyvinvointia

Kauneusneuvojamme ovat SKY-kosmetologeja.

Koulutettuina asiantuntijoina he auttavat sinua valitsemaan laajasta ammattisarjavalikoimastamme ihosi tarvitsemat ihonhoito- ja meikkituotteet sekä opastavat niiden kotikäyttöä.

Valikoimamme muodostuu tarkkaan testatuista ja hyväksi havaituista ammattimaisen tehokkaista ihonhoito- ja meikkisarjoista. Turvallisuus ja hyvälaatuisten raaka-aineiden käyttö, sekä kestävää kehitystä tukevat pakkausmateriaalit ovat myös valintamme perustana.

Voit myös varata henkilökohtaisen kauneusneuvonta-ajan itsellesi sopivana ajankohtana.

medik8 tuotteet Aarenista Raumalla

Kansainvälisesti palkittu medikaalinen ammattisarja

Medik8:n valikoima koostuu tuotelinjoista, jotka kohdistuvat eri iho-ongelmiin. Voit saada apua esimerkiksi pigmenttiläiskiin, ryppyihin ja juonteisiin, akneen, ihon kuivuuteen tai tummiin silmänalusiin. Medik8:n yksinkertainen CSA-filosofia tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta sekä tekee ihosta hyvinvoivan ja nuorekkaamman näköisen.

C-vitamiini + Aurinkosuoja päivällä  &  A-vitamiini yöllä.

Dermaceuticals tuotteet Raumalla Aarenista

Edistämään mikroneulausprosessia

Dp kliinisen ihonhoidon tuotesarja on kehitetty käytettäväksi erityisesti ennen ja jälkeen mikroneulaushoitoja.

Sarja tarjoaa ammattimaisesti valmistettuja, innovatiivista teknologiaa ja HylaFuse Complexia hyödyntäviä, kliinisesti testattuja ja turvallisia ratkaisuja tukemaan ja edistämään ihon mikroneulausprosessia niin vastaanotolla kuin kotona.

Thalgo-tuotesarja Aaren Rauma

Merellistä ammattikosmetiikkaa

Thalgo Laboratorions on merellisen tutkimustyön edelläkävijä. Se on ensimmäisenä tuotesarjana ottanut käyttöönsä sekä tuotteisiin että ravintolisiin levien ravitsevat, stimuloivat ja pehmentävät ominaisuudet.

Thalgon laadun salaisuus on hajoitettu merileväkooste – micronized algae. Levien lukuisat mineraalit ja hivenaineet on näin saatu hyvin imeytyvään muotoon. Thalgon hoitotuotteissa on miellyttävästi levittyvät koostumukset ja ihanan lempeä ja  vaihteleva tuoksumaailma.

Bion tuotesarja Aaren Rauma

Aknenhoidon spesialisti

BiON Skincare tuotesarja tarjoaa klinikkatasoista ja tieteeseen pohjautuvaa luonnonmukaista hoitoa, jonka ovat kehittäneet aknen- ja ruusufinnin hoitoon erikoistuneet biokemistit, ihotautilääkärit sekä farmaseutit.

BiON-laboratorio on kehittänyt aknenhoitoon turvalliset ja luonnonmukaiset hoitotuotteet.  Tuotteet avustavat myös ihon luontaista vastustuskykyä sekä korjaantumistoimintoja tulehduksia vastaan korkean hivenainepitoisuuden avulla. Kaikki tuotteet ovat pH-tasapainotettuja.

Jane Iredale Aarenista Raumalta

Puhdasta kosmetiikkaa

Jane Iredale on jo yli 25 vuoden ajan ollut edelläkävijä luonnollisiin, puhtaisiin mineraaleihin perustuviin meikkeihin, joiden monipuolisuus sekä toimivuus on niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin rakastama.

Laadukkaat ja hoitavat ainesosat varmistavat parhaan lopputuloksen ihosi hyvinvoinnille. Meikkituotteet tuntuvat  iholla kevyenä, mutta peittävät hyvin.

Sopivat erinomaisesti leikkausarpien, acne- ja rosaceaihon peittämiseen, sekä hionnan, kuorinnan tai kestopigmennoinnin jälkeisen punotuksen suojaamiseen.

Aurinkosuojakerroin SPF 15-30.

Diego dalla Palma tuotteet Kauneus Aaren Rauma

Vastustamaton meikkisarja

Diego dalla Palma meikkisarja on täydellinen väripaletti jokaiseen kauneustarpeeseen, klassisesta glamouriin.

Epätäydellisyys on kiehtova haaste, jos se voidaan muuttaa vastustamattomaksi ominaisuudeksi.

Kosmetiikkasarja osoittaa naisille miten vahvistaa kauneutta laadukkaiden meikkien avulla.

revitalash-tuotteet Aarenista Raumalla

Silmälääkärin kehittämä

Alkuperäinen, ainutlaatuinen, silmälääkärin kehittämä, ripsien hoitotuote.

Tekee ripsistä terveemmän ja kauniimman näköiset ja ehkäisee ripsien haurastumista ja katkeilemista.