7

Ajankohtaista

Thalgo Cold Cream Marine -hoitolinja
sekä ravitseva kasvohoito

Thalgo-cold-cream-marine

Ulkoiset tekijät, kuten aurinko, kylmä ja kuiva ilmasto, kuumat suihkut, yksipuolinen ruokavalio sekä hormonaaliset muutokset heikentävät ihon hydrolipidikalvoa ja kuivattavat ihon pintaa.

Kuiva ja erittäin kuiva iho kärsii rasvahappojen puutteesta ja heikentyneestä ihon suojakerroksesta. Iho tuntuu epämukavalta, kiristävältä ja karhealta. Iho menettää pehmeytensä ja hehkunsa.

Merellinen elixiiri hellii kuivaa ihoa

Täydentävä ja uudelleenrakentava Cold Cream Marine -yhdiste on rikastettu omega-3, -6 ja -9 -rasvahapoilla. Ruusunmarja-, purasruoho- ja jojobaöljy ravitsevat ja hoitavat ihoa.

Mineraalipitoinen Micronised Marine Algae Filtraatti eli mikronisoidut merilevät rikastuttavat ja elvyttävät ihoa merellisillä hivenaineilla ja mineraaleilla.

Vahvistunut iho kestää paremmin sään vaihteluita ja hormonaalisia muutoksia.

Iho saa välittömästi lisää ravintoa ja lipidien imeytyminen tehostuu 24 tunnin ajan.

NUTRI-COMFORT OIL-SERUM
täydentää - uudistaa

Riittoisa öljyseerumi Nutri-Comfort Oil-Serum täydentää ihon lipidejä sekä uudistaa ja palauttaa kaikkein kuivimmankin ihon mukavuuden.

Seerumin kuivaöljymäinen koostumus ei jätä rasvaista tunnetta. Voit nopeasti levittää sen aamuin illoin puhtaalle, kuivalle iholle ennen voiteen käyttöä.  Aamulla voit käyttää seerumia kevyesti ja illalla antaa iholle runsaamman annoksen, jotta voit tehdä hyvinvointia tukevan hieronnan.

Seerumin hienostunut, rauhoittava ja rentouttava tuoksu sisältää puuvillan ja appelsiininkukan nuotteja. 

 • Nutri-Comfort Oil-Serum 61,80 €

  30 ml

NUTRI-COMFORT CREAM & RICH CREAM
täydentää 24 h - rauhoittaa

Nämä ravitsevat voiteet muodostavat iholle suojan ja täydentävät ihon lipidejä 24 tunnin ajan, palauttaen mukavuuden ja silottaen kuivan ihon. Pehmeissä voiteissa on mieto valkoisten kukkien tuoksu.

Nutri-Comfort Cream sulaa hellävaraisesti ihoon, antaen välitöntä mukavuutta ja pitkäkestoista lipidien täydennystä koko päiväksi. Merellinen Pro-Keramidi vahvistaa ihon suojakerrosta sekä häivyttää ikääntymisen merkkejä.

Täyteläisempi Nutri-Comfort Rich Cream ravitsee erittäin kuivaa ihoa. Levitä paksu kerros iltaisin karheille, epätasaisille alueille ja anna vaikuttaa yön yli

 • Nutri-Comfort Cream 56,20 €

  Täyttöpakkaus 46,90 €
  50 ml

 • Nutri-Comfort Rich Cream 56,90 €

  Täyttöpakkaus 47,60 €
  50 ml

NUTRI-COMFORT LIP BALM
elvyttää - korjaa

Nutri-Comfort Lip Balm täydentää ja korjaa kuivia ja vaurioituneita huulia. Shea-voi auttaa vähentämään halkeilua sekä ravitsee ja kosteuttaa. Huulten iho vahvistuu ja kestää paremmin sään vaihteluita ja hormonaalisia muutoksia.

Huulivoiteen kätevä viistopäinen tuubi tekee siitä matkustusystävällisen ja mahdollistaa voiteen levittämisen hygieenisesti suoraan huulille. Sen kevyt tuoksu, jossa on meripihkaa ja vaniljan nuotteja, kietoo huulet pehmeyteen ja sitä voi käyttää niin usein kuin on tarpeen. Runsas ja sulava koostumus ei tunnu tahmealta.

 • Nutri-Comfort Lip Balm 23 €

  15 ml

NUTRI-COMFORT PRO MASK
korjaa välittömästi

Nutri-comfort-Pro-Mask

Tämä sivellinnaamio täydentää ihon lipidejä välittömästi, tarjoaa mukavuutta ja silottaa kaikkein kuivimmankin ihon. 

Siveltimen kärjen ansiosta levitys on nopeaa ja helppoa. Levitä aamuin tai illoin puhtaalle, kuivalle iholle, kahdesti viikossa tai tarpeen mukaan, kun iho tuntuu kiristävältä. 

Naamion voi myös antaa vaikuttaa yön yli. Aamulla voit poistaa ylimääräisen naamion vanulapuilla. Sen mieto, rentouttava tuoksu puuvilla- ja appelsiininkukka-vivahteilla piristää ihoa ja mieltä. 

 • Nutri-Comfort Pro Mask 42,50 €

  50 ml

Ekologisesti suunnitellut pakkaukset valtamerten suojaamiseksi

Ekologiset-pakkaukset-Thalgo
Lifting-Firming-Cream-purkki-ja-taytto