Rentouttavat kasvohoidot ja tehokkaat laitehoidot erilaisten iho-ongelmien hoitoon

Käytössämme olevat laadukkaat ammattihoitotuotteet ja laitteet ovat turvallisia  ja ne on tutkittu tarkasti ennen käyttöönottoa.

Hoitava SKY-kosmetologisi valitsee ihotyypillesi soveltuvimman vaihtoehdon ammattisarjoistamme ja räätälöi hoidon sekä hoitosarjan tarpeen aina yksilöllisesti toiveittesi mukaan. Parhaan  hoitotuloksen varmistamiseksi annamme myös opastusta hoitoja tukevien kotihoitotuotteiden valitsemiseen ihon sen hetkisen tarpeen mukaan.

Hoitojen hinta muodostuu lisäpalveluiden ja käytetyn ajan mukaan.

Hoitopalvelut sisältävät alv 24%. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

kasvohoidot aaren

Kasvot

Puhdistushoidot

 • Ultraäänipuhdistus 90 €

  Ihoa hellävaraisesti kuoriva, puhdistava ja kirkastava hoito. Ultraääni imeyttää talia pehmittävän ja liuottavan hoitoaineen huokosiin helpottaen ihonpuhdistusta. Jatkamme puhdistusta mekaanisesti tarvittaessa.

 • Höyrypuhdistus 90 €

  Hoidossa iho valmistellaan kuorinnalla ja höyrytyksellä. Lämpö pehmentää talin ja laajentaa huokoset epäpuhtauksien mekaanista puhdistusta varten.

 • Timanttihionta 80 €

  Kuoriva ja kirkastava hoito. Hoidossa imuhieronta on yhdistettynä timanttiseen hoitopäähän, joka aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan, mutta hellän poiston. Hionta sopii myös otsan ja huulten ympärysjuonteille.

 • Mikrohionta 80 €

  Kuoriva, hierova ja kirkastava hoito. Suositellaan erityisesti samealle ja paksuhkolle rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle, joka kaipaa elvytystä, uudistumista ja ihon toiminnan paranemista. Hoidossa käytetään alumiinioksidijauhetta, joka poistaa ihon pinnalta kuolleen solukerroksen, talia ja muita epäpuhtauksia. Imuhieronta vahvistaa aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa, sekä edistää solujen uudistumista.

 • Bion AHA Advanced Peel 80 €

  Puhdistava, hellästi kuoriva maitohappohoito, erityisesti acne rosacea -iholle

Terve ja hyvinvoiva iho tuottaa itsenäisesti maitohappoa, joka tasapainottaa ihon luonnollista hieman hapanta pH:ta. Kun ihon pH nousee, maitohapon tuotanto hidastuu, mikrobilajien monimuotoisuus häiriintyy, haitalliset mikrobit pääsevät asettumaan ihoon, ihon oma talineritys häiriintyy ja kosteuden haihtuminen lisääntyy. Iho ajautuu piilevään tulehdustilaan. Tämä aiheuttaa mm. atooppista ihottumaa sekä muita ihosairauksia, kuten aknea ja rosaceaa.

Maitohappo on erinomainen hydrolipidikalvon pH:n tasapainottaja, sillä ihotali sisältää maitohappoa luonnostaan. Maitohapon avulla ihon toiminnot tasapainottuvat ja vahvistuvat, lisäksi se aktivoi solutuotantoa sekä kollageenin – ja elastiinin muodostusta. Maitohappo tuottaa kevyen, välittömästi kirkastavan ja puhdistavan kuorinnan, joka soveltuu lähes kaikille ihotyypeille. Soveltuu hyvin rosacean hoitoon.

Kasvohoidot

Thalgo – Merelliset well-ageing hoidot

 • Source Marine 85-110 €

  Syväkosteuttava kaikille ihotyypeille

 • Cold Marine 85-110 €

  Rauhoittava, kosteuttava herkälle couperosaiholle

 • Radiance 85-110 €

  Kirkastava, kosteuttava väsyneelle iholle

 • Bright Lumiere 90 €

  Kirkastava, ihon pigmenttiläiskiä vaalentava

 • Spiruline 100-125 €

  Energisoiva, ihoa kirkastava hoito

 • Face Palp 125 €

  Juonteita silottava ja turvotusta poistava hoito

Ensimmäinen uuden sukupolven kasvojen Lift & Roll laite, jonka avulla saat näkyviä ja tehokkaita anti-age tuloksia:

 • Juonteiden silotus
 • Täyttävä vaikutus
 • Liftaava & Kiinteyttävä vaikutus

Laitteella on erityinen kontrolloitu imujärjestelmä. Tämän avulla hoitaja voi ylläpitää tasaista, juuri Sinun ihollesi suunniteltua voimakkuutta.
Kolmea erikokoista laitetta käytetään hoidon kuluessa ja näin saavutetaan täsmällinen tarkkuus kullekin kasvojen hoitoalueelle.

Lift & Roll hieronnan hyödyt:

 • Poistaa turvotusta sekä kiinteyttää
 • Uudelleen aktivoi solujen aineenvaihtoa
 • Aktivoi hyaluronihapon tuotantoa
 • Poistaa väsymyksen merkkejä
 • Häivyttää silmäpussit
 • Tehostaa kollageeni- ja elastiinikuitujen luonnollista tuotantoa

Ihanan rentouttava kokonaisvaltainen hoito tarjoaa myös tehokkuutta juonteisiin.

Face-Palp-hoito-Aaren-Rauma

 • Hyalu Procollagen 125 €

  Juonteita, ryppyjä tasoittava ja kosteuttava hoito

”Merellinen filler” hoito joka häivyttää rypyt. Uusi hoito on täydellinen ratkaisu iholle, jossa ikääntyminen alkaa näkyä. Hyalu Procollagen hoito silottaa rypyt ja juonteet sekä syväkosteuttaa ihon.

Hoidon aktiiviaineet ovat uusinta teknologiaa, tarjoten ihollesi parhaat tehoaineet.
Ristiinlinkitetty hyaluronihappo on aiemmin käytetty vain pistoshoidoissa, mutta nyt se on ensikertaa ammattikosmetiikassa. Merellinen pro-kollageeni -yhdiste aktivoi oman ihosi kollageenin tuotantoa.

Hoidon monipuolisuus on todellinen elämysmatka, joka alkaa mineralisoivalla Marine Mist -merivesisuihkeella. Alkupuhdistuksen jälkeen vuorossa on kuorinta, jossa hoitajasi käyttää erityistä dermal stimulaatio menetelmää. Kuorinnan jälkeen koet rauhallisuuden hetken paineluhieronnassa, joka aktivoi ihoa, mutta rentouttaa Sinut. Hoito jatkuu varsinaisella hieronnalla, jossa hartian muokkausliikkeet jatkuvat kasvojen hieronnalla. Hoidon viimeistelee hyaluronihappoliinanaamio, joka imeyttää aktiiviaineet syvälle ihoosi. Naamion vaikutusta tehostetaan ainutlaatuisilla hierontarullilla, joilla työskennellään naamion päällä; rentouttaen, stimuloiden ja aktivoiden.

Hoidon lopuksi saat juotavaksi persikanmakuisen shotin. Juoma tehostaa hyaluronihapon ja kollageenin synteesiä auttaen näin ihoa silottumaan näkyvästi.

Tuloksena sileä, napakka ja nuorekas iho.

halgo-hyalu-procollagen-hoito Aaren Rauma

 • Silicium Lift 135 €

  Kiinteyttävä, ryppyjä täyttävä ja ihoa heleyttävä hoito
  Ensimmäinen ammattihoito, joka on saanut inspiraationsa Face Fitness -rullista.

 • Kiinteyttää ihoa ja täyttää rypyt

Thalgon innovaatiossa meren siliciumpitoiset Diatom-mikrolevät yhdistetään makroleviin nimeltä Marine bamboo. Tämä leväyhdiste uudistaa ihoa ja aktivoi kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotantoa.

 • Jäntevöittää ihoa ja heleyttää sävyä

C-vitamiini toimii antioksidanttina ja taistelee solujen hapettumista vastaan. Lisäksi se vahvistaa ihon kiinteyttä stimuloimalla kollageenisynteesiä.

 • Elävöittää ja jälleenrakentaa

Patentoitu kolmen mikronisoidun merilevän kompleksi sisältää runsaasti mineraaleja sekä hivenaineita, jotka elvyttävät ihoa joka päivä.

Hoidossa alkupuhdistuksen jälkeen vuorossa on kuorinta, jossa hoitajasi käyttää juonteita silottavaa dermal stimulaatio -menetelmää. Kuorinnan jälkeen ihosi kosteutetaan energisoivalla Marine Mist – merivesisuihkeella. Paineluhieronta aktivoi ihoa ja rentouttaa. Hoito jatkuu Dermastim+ muokkaus- ja venyttelytekniikka- hieronnalla, joka antaa iholle heleyttä, kirkkautta ja sileyttä – aktiiviaineiden ja hieronnan yhdistelmän johdosta.  Seuraavaksi kasvojen piirteitä kohotetaan Face Fitness Roller Duo -hierontarullilla, joilla on välitön ryppyjä tasoittava ja kasvoja kiinteyttävä vaikutus.

Kasvojen yläosan viimeistelee liinanaamio, joka imeyttää aktiiviaineet syvälle ihoosi. Naamion vaikutusta tehostetaan hierontarullilla, joilla työskennellään naamion päällä; kiinteyttäen, stimuloiden ja aktivoiden. Kasvojen alaosa saa muotoilevan ja kohottavan cryo-naamio.


Hoidon lopuksi saat juotavaksi merellisen persikanmakuisen shotin. Juoma tehostaa hyaluronihapon ja kollageenin synteesiä auttaen näin ihoa silottumaan näkyvästi.

Silicium-Thalgo-Aaren-Rauma

Erikoiskasvohoidot

 • Yin Your Skin® Pro 140 €

 • Sarjahoito 3 kertaa kahden viikon aikana 360 €

  Kokonaisvaltainen kosmeettinen gua sha -erikoiskasvohoito ihon ja mielen syvärentoutukseen.
  Hoidossa ihoa käsitellään gua sha -lastoilla, joiden avulla vaikutus ulottuu pintaa syvemmälle.
  Tuo iholle kuulautta, kirkkautta ja elinvoimaa.

Tehokas kokonaisvaltainen kasvohoitometodi, jossa ikiaikaiset perinteet ja moderni kauneudenhoito kohtaavat. Kosmeettisessa gua sha:ssa yhdistyvät kiinalaisen lääketieteen perinteinen gua sha, sidekudoshieronta ja lymfahieronta. Hoidossa työstetään dekoltee, niska, kaula, kasvot sekä hiuspohja jade- ja bian -kivistä valmistetuilla gua sha -lastoilla. Vaikutus ulottuu pinnan alle; sinne, missä todelliset tulokset syntyvät.

Rentouttavat ja jännityksiä vapauttavat liikkeet parantavat sidekudosten kimmoisuutta ja elastisuutta sekä soluväliaineen kosteuspitoisuutta. Sidekudoskerrosten välinen liikkuvuus paranee ja kasvojen lihakset rentoutuvat. Kevyet lymfaattiset liikkeet vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa tuoden iholle heleyttä ja kuulautta. Ihon uusiutuminen tehostuu ja rypyt silottuvat. Turvotus kasvoilta vähenee tuoden poskien ja leukalinjan piirteet kauniisti esille.

Kosmeettinen gua sha tuo iholle elinvoimaa ja kirkkautta. Iho näyttää hyvinvoivalta sekä terveeltä. Tulokset tehostuvat yksilöllisesti suunnitellulla sarjahoidolla, jolloin iho napakoituu, kiinteytyy ja vahvistuu.

Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan. Hieronnassa käytetään ihoa hellivää Yin Your Skin® -tuoteperheen Sileä -kasvoöljyä.

Sileä on vaikutuksiltaan rikas, holistinen kasvoöljy, joka silittää sekä ihoa että sielua. Jadenvihreä ohut öljy koostuu rauhoittavista ja pehmittävistä kasviöljyistä: chiansiemen-, viinirypäleensiemen-, unikonsiemen- ja puolukansiemenöljystä. Aistikkaat eteeriset öljyt puolestaan tulevat kurjenpolvesta, italianolkikukasta ja marokkolaisesta kamomillasta.

 

Gua Sha Yin your skin Aaren Rauma
 

Medik8 – Yhdistelmähappohoidot

Medik8 tarjoaa monipuolisen valikoiman kaikille soveltuvia kuorintahoitoja. Ne ovat tarkoin kehitetty eri iho-ongelmien hoitoon saadaksesi silminnähtävät hoitotulokset.

Medik8 -kuorinnat ovat ammattimaisen tehokkaita happoja, jotka levitetään ihoon kerroksittain pienellä viuhkasiveltimellä. Kaikki tarkoin kehitetyt koostumukset sisältävät Time Release -teknologian, joka vapauttaa hapon vaiheittain iholle vähentäen epätoivottuja reaktioita iholla.

Hoito ei tunnu epämiellyttävältä eikä vaadi pitkää palautumisaikaa.

Kuorinta parantaa ihon rakennetta ja sävyä silminnähden, häivyttävät ryppyjä ja juonteita sekä hyperpigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Hoidon jälkeen iho saattaa hilseillä ja kuoriutua paikoitellen. Ihosi uudistuu paljastaen uudet ihosolut ja paremman rakenteen. 24 tuntia hoidon jälkeen ihosi saattaa tuntua kireältä ja punoittaa hieman. Kolmannen päivän kuluessa ihosi saattaa hilseillä paikoitellen. 3-5 päivän ajan on erittäin tärkeää välttää suoraa auringonvaloa, sillä ihosi on alttiimpi aurinkovaurioille. Suosittelemme käyttämään aurinkosuojaa päivittäin. Hoitajasi neuvoo parhaimmat ja sopivimmat CSA-kotihoitotuotteet, joiden avulla ihosi palautuu nopeammin ja saat pitkäkestoisimmat tulokset ihollesi.

C-vitamiini + Aurinkosuoja päivällä  &  A-vitamiini yöllä.

 • Universal Peel - Kirkastava, heleyttävä hoito 120 €

  Sopii kaikille ja kaikkiin ihon tarpeisiin. Kirkastaa, tasoittaa, puhdistaa ja elvyttää ihoa.

 • Sensitive Peel - Herkälle, punoittavalle iholle 120 €

  Täydellinen erityisen herkälle tai punoitukseen taipuvaiselle iholle. Tasoittaa ihon rakennetta ja auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta.

 • Rewind Peel - Rypyt, juonteet ja aurinkovauriot 130 €

  Hoito tehostaa kollageenin tuotantoa, vähentää juonteiden ja ihon virheiden näkyvyyttä. Ihosta tulee tasainen ja uudistunut.

 • Even Peel - Hyperpigmentaatio 130 €

  Kirkastava kemiallinen kuorinta on suunniteltu eritysesti aurinkovaurioiden, hyperpigmentaation sekä samean ja epätasaisen ihosävyn hoitoon. Hoito vaalentaa pigmenttimuutoksia ja tekee ihosta heleän ja tasaisen sävyisen.

 • Clarity Peel - Epäpuhdas, tukkeutunut iho 130 €

  Tehokas happoyhdistelmä puhdistaa epäpuhtauksia ja avaa tukkeutuneita huokosia. Vähentää näppylöitä nopeasti sekä vähentää uusien muodostumista.

 • Carboksi-terapia 105 €

  Kupliva tehohoito rauhoittaa tulehduksia, aknea sekä parantaa ihon kiinteyttä ja elastisuutta.

Carpoksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa.

Hoidossa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä.

Nämä reaktiot poistavat aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Verenkierron tehostuessa kuona-aineet poistuvat nopeammin ja tehokkaammin, tulehdukset ihossa paranevat joten mm. akne ja rosacea rauhoittuvat ja paranemisprosessi alkaa välittömästi.

 • NeoStrata -erikoiskuorinta 130 €

  NeoStrata kuorinnat ovat sarja ammattimaisia AHA-happokuorintoja jotka edistävät ihosolujen uudistumista, ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti.

Erivahvuisista NeoStrata -kuorinnoista valitaan aina asiakkaan oman ihotyypin ja ihon tarpeiden mukainen
kuorinta.  Kuorintahoito häivyttää juonteita ja pigmenttiläiskiä sekä hoitaa kuivaa, sameaa ja epäpuhdasta
ihoa.

Käsittelyssä kasvoille levitetään korkealaatuista glykolihappoa, sitruunahappoa tai mantelihappoa joko
erikseen tai yhdistelmänä, jonka jälkeen hapon annetaan vaikuttaa iholla ihotyypin mukaisesti.
Vaikutusajan jälkeen iho neutralisoidaan ja kasvoille levitetään rentouttava ja viilentävä naamio. NeoStrata
-erikoiskuorinta edistää solujen uusiutumista ja raikastaa ihoa. Ihosta tulee sileä, kimmoisa, kosteutettu ja
sävyltään tasainen.

Yksittäisellä hoidolla voidaan kirkastaa ja tasoittaa, mutta sarjahoidoilla saadaan vaikutettua ihon
uusiutumiseen ja rasvoittumiseen parhaiten.

Kuorintahoidon jälkeen iho saattaa hilseillä ja kuoriutua paikoitellen. Ihosi uudistuu paljastaen uudet
ihosolut ja paremman rakenteen. 24 tuntia hoidon jälkeen ihosi saattaa tuntua kireältä ja punoittaa
hieman. Kolmannen päivän kuluessa ihosi saattaa hilseillä paikoitellen. 3-5-päivän ajan on erittäin tärkeää
välttää suoraa auringonvaloa, sillä ihosi on alttiimpi aurinkovaurioille. Suosittelemme käyttämään
aurinkosuojaa päivittäin. Hoitajasi neuvoo parhaimmat ja sopivimmat kotihoitotuotteet, joiden avulla ihosi
palautuu nopeammin ja saat pitkäkestoisimmat tulokset ihollesi.


neostrata hoito rauma aaren

Dermapen hoitoa Raumalla Aarenissa

Laitehoidot

 • Dermapen 4 225 €

  Uusinta tekniikkaa ihosi hyväksi.
  Medikaalinen automaattineulaus ihon uudistumiseen. Stimuloi kollageenin tuotantoa ja moninkertaistaa aktiiviainesosien imeytymisen syvälle ihoon.

Dermapen 4 on ensimmäisenä neulauslaitteena saavuttanut arvostetun
iso sertifikaatin medikaalisena hoitolaitteena. Hoitoa saatavana vain valtuutetuissa ihonhoidon
erikoisosaamisen hoitoloissa ja esteettisen plastiikkakirurgien toimipisteissä.

Dernapen4 hoidota Raumalla Aarenissa

Hoito perustuu ihon luonnolliseen kykyyn hoitaa itsensä jos se vaurioituu, naarmuuntuu tai muuten vahingoittuu.

Kollageenin stimulointi
1. Hallittu ihoärtytys sähköisellä mikroneulausjärjestelmällä: kasvutekijöiden erittyminen,
fibroblastisolujen moninkertaistuminen
2. Kollageeni- ja elastiinisynteesi
3. Ihon uudistuminen

Hygieenisten kertakäyttöneulojen säädettävyys (syvyys 0,2 – 3 mm ja nopeus jopa 1920 krt /sekunti)
mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon. Voimme hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat,
kuten herkän silmänympärysihon, huulten ympärysihon, kaulan ja dekolteen

Automaattisesti värähtelevä naarmuttamaton neulapatruuna aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa.
Kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti jopa arvet ilman verenvuotoa.

Aktiivisten ainesosien imeytyminen
Miljoonat pienet mikrokanavat auttavat viemään tehoaineet syvälle ihoon, joten neulauksen
yhteydessä käytettävät aineet tehostavat hoitovaikutusta.
Hoidossa käytämme medikaalista Dp Dermaceuticals ammattisarjaa.

Tuloksena uudistunut iho
Tasoittaa ja kohottaa sekä elvyttää ihoa.
Tasoittaa arpia ja akne-arpia.
Silottaa ryppyjä ja juonteita.
Pienentää huokosten kokoa.

Hoitoa voidaan tehostaa yhdistämällä
ÜBER Peel – kemiallinen kuorinta  45 €
Kuorinta uudistaa ihon uloimman kerroksen, vähentää ihon ryppyjä ja juonteita, kirkastaa ihon sävyä,
vaalentaa pigmenttimuutoksia ja hoitaa aknea. 

MESO GLIDE steriilit yksittäispakatut seerumit  35 €
MG-Collection tarjoaa yhdistelmän hoitavia ja aktiivisia ainesosia sisältävät seerumit ihon erityistarpeisiin.

 • Ditelle RF-hoito 95 €

  Tehokkaasti ihoa kiinteyttävä ja tasoittava hoito silmien- ja huultenympärysalueelle sekä nasolabiaalipoimuihin. Radiofrekvenssi -hoito sopii myös kaulan alueen hoitoon ja kiinteyttämiseen.

RF-hoidon teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia lisäten kollageenin muodostumista. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.

Käsittely kutistaa kollageenisäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Hoito tuntuu miellyttävänä lämpönä. Tuloksena tasaisempi ja napakampi iho jo ensimmäisellä hoitokerralla.

 • Ditelle Lihasjumppa 70 €

  Lihasten ja kudosten kiinteyttämiseen, vahvistamiseen ja harjoittamiseen. Lihastimulaation hoitoalueita ovat esim. kulmakarvojen kohotus, posket ja kaksoisleuka. Kussakin kohteessa lihasryhmään kohdistetaan kymmeniä lihassupistuksia.

 • Ditelle Ultraäänihoito 70 €

  Tehoaineiden imeytys ihon syvempiin kerroksiin. Hoidossa kolmitaajuinen ultraäänienergia parantaa ihon läpäisevyyttä, saaden aktiiviaineet kulkeutumaan tehokkaasti ja turvallisesti haluttuun ihon syvyyteen. Miellyttävä hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on erittäin kosteuttava ja ihon toimintoja aktivoiva.

 • Ditelle Täsmähoito 45 €

  Silmänympärysalueen turvotuksen poistaminen ja aineenvaihdunnan parantaminen.
  Suunympärysjuonteiden ja kuivan ihon hoito.
  Kaulan ja dekolteen alueen ihon elävöittäminen.

 • Lämpöneulaus alk. 80 €

  Couperosan, hiusverisuonien ja verisuoniluomien poisto.

Lämpöneulauksella, eli termokoagulaatiolla, voidaan poistaa nopeasti ja tehokkaasti häiritsevät pintaverisuonet kasvoilta.
TC3000 Termokoagulaatio on hyvä hoitomuoto couperosan, hiusverisuonten, teleangiektasioiden sekä punaisten pistemäisten verisuoniluomien poistossa. Menetelmä on turvallinen, mutta samalla tehokas. Lähes kivuttomassa hoidossa ei ole sivuvaikutuksia, kuten pigmentoitumista, palovammoja tai arpeutumista.

 • Hiussuonet häviävät useimmiten heti
 • Suhteellisen kivutonta
 • Kaiken värisille ihoille
 • Kaikkina vuodenaikoina

Käsittelyssä kasvoilla olevat hiusverisuonet kuumennetaan radiofrekvenssillä ja saadaan häviämään näkyvistä. Hoito hyydyttää veren ja sulkee suonen ihokudosta vaurioittamatta. Keskimäärin tarvitaan 1-3 hoitoa kolmen viikon välein.

Lämpöneulaus Aaren Rauma

 • Dermapen Cryo alk. 50 €

  Varsiluomien, pigmenttiläiskien ja rasvaluomien poisto jäädyttämällä.

Medikaalinen Dermapen Cryo poistaa ihon pienet virheet turvallisesti vaurioittamatta tervettä ihoa.
Cryo jäädyttää ihon pienet virheet nestemäisellä typellä lähes kivuttomasti.
Hoitokohteena ovat mm.

 • Keratoosit
 • Pisamat
 • Luomet
 • Syylät
 • Kirsikkaluomet
 • Varsiluomet

On ehdottomasti suositeltavaa, että poistettavat luomet kuten aurinkokeratoosit, rasvaluomet, verisuoniluomet ovat lääkärin tarkistamia ja todettu hyvälaatuisiksi ennen Cryo-hoitoa.


Dermapen cryo hoitaa jäädyttämällämm. syylät, luomet, keratoosit, pisamat yms. Raumalla Aarenissa

 • Dermalux®flex LED 35-70 €

  Valoterapia on rentouttava, ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa. Se edistää ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista ilman kipua tai toipumisaikaa.

Palkitulla Dermalux®Flex  LED laitteella on Medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen ja psoriasiksen hoitoon. Valoterapia rauhoittaa myös atooppista ihoa, couperosaa, acne rosaceaa, POD:a ja maskin käytöstä aiheutuvaa ihon ärtyneisyyttä. Käytetään myös esteettisten toimenpiteiden jälkihoitona.

Hoito perustuu ihomme kykyyn imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED-valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uusiutumista ja korjaantumista.

Dermaluxissa käytetään ainutlaatuista yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta iholla, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin.

Dermalux BLUE 415 nm

Sininen valo tuhoaa näppyjä ja epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita ja kirkastaa ihoa aiheuttamatta ärsytystä iholle. Sillä on myös ongelmaihoa rauhoittava vaikutus.

Käytetään myös hoitojen jälkeen minimoimaan finnien ja infektioiden syntyminen.

Dermalux RED 633 nm

Punaisella valolla on energisoiva, ihoa elävöittävä vaikutus. Se tehostaa solujen aineenvaihduntaa ja kiihdyttää ihon uusiutumista, edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kosteuttaa ihoa. 

Yhdistetään myös erikoishoitoihin tehostamaan hoitotuloksia.

Dermalux NEAR INFRARED 830 nm 

NIR-valo uudistaa ihoa, rauhoittaa ärsyyntynyttä tai punoittavaa ihoa sekä vaalentaa ihon pigmenttimuutoksia. Se edistää haavojen parantumista ja verisuonten korjaantumista. Sopii herkimmällekin iholle.

Edistämään hoitotoimenpiteiden jälkeistä toipumista.

Dermalux TRI-WAVE THERAPY

Hoitava kosmetologisi räätälöi hoidon yksilöllisesti eri aallonpituuksilla, hoidettavan ihoalueen tarpeiden mukaan.

Dermalux on rentouttava, kivuton hoitokokemus, jolla on tutkitusti myös mielialaa kohottavia vaikutuksia. Käsittely tehoaa heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien palauttaen ihon elinvoimaa ja tuoden sille tervettä hehkua. Sarjahoidolla saavutat parhaat mahdolliset tulokset, jotka kestävät pitkään ja tuovat iholle silminnähtävää parannusta. 

Dernalux valoterapia Kauneus Aaren Rauma

Restylane täyteainehoidot Aaren Rauma

Täyteainehoidot

 • Restylane täyteainehoidot

  Restylane-hoidoilla saadaan luonnollisia, välittömiä ja luotettavia hoitotuloksia.
  Hoidot ovat aina yksilöllisiä: käytetyt tuotteet ja menetelmät valitaan aina asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sopiviksi.
  Täyteainehoidot suorittaa Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattilainen Erja Lätti-Vehkaluoto.
  Seuraava hoitopäivä keskiviikko 18.9.2024. Ajanvaraus puhelimitse 02 822 5025.

Restylane-täyteainehoidot
Vanhetessamme ihossa olevan, kosteuden sitomisesta huolehtivan hyaluronihapon määrä vähenee, jolloin ihon kuivuus ja juonteet lisääntyvät.

Ikääntymisen seurauksena myös kasvonpiirteet muuttuvat. Ainutlaatuisella ja tutkitulla, 99 % ihon oman hyaluronihapon kaltaisen koostumuksen omaavalla, Restylane -täyteaineella voidaan kasvoille palauttaa kimmoisuutta, vähentää juonteita, korostaa huulia tai poskipäitä sekä antaa kasvoille muotoa.

Restylane sopii myös kaulan ja dekolteen sekä korvanlehtien ikääntymisen merkkien häivyttämiseen.

Restylane täyteainehoidot AARENISTA Raumalla

Restylane-hoidon lopputulos kestää yleensä 6-12 kuukautta, mutta jo yksi uusintakäsittely lisää hoitotuloksen pysyvyyttä merkittävästi. Restylane-valmisteet eivät koskaan sisällä eläinperäistä hyaluronihappoa, minkä ansiosta tuotteet ovat allergiaystävällisiä ja tasalaatuisia.

Osaava hoitaja sekä Restylane-aineisiin lisätty puudutusaine takaavat miellyttävän hoidon.

Hoidot Aarenissa suorittaa Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattilainen Erja Lätti-Vehkaluoto.

Erja on koulutukseltaan sairaanhoitaja- Cidesco-SKY-kosmetologi ja hän on tehnyt Restylane-hoitoja jo yli 20 vuoden ajan. Lisäksi hän toimii Restylane-kouluttajana.

Tervetuloa osaaviin käsiin!


ripset ja kulmat rauma

Meikit, Ripset & Kulmat

Meikkipalvelu

Päivä-, juhla- ja kuvausmeikit suunnitellaan ja luodaan aina Sinun toiveittesi pohjalta. Huomioimme meikissä henkilökohtaiset värit, tyylin sekä silmälasien tai piilolinssien käytön.

Meikkauksissa käytämme puhdasta Jane Iredale ja trendikästä Diego dalla Palma Milano ammattisarjaa. Meikkisarjojen laajasta värivalikoimasta voit myös täydentää meikkipussiasi.

Voit uudistaa ilmeesi myös opastetussa meikissä.  Ammattimeikkaajat neuvovat, miten korostat parhaita puoliasi ja häivytät pikku virheitä.

Oikeisiin tuotteisiin ja välineisiin panostaminen kannattaa. Laadukkailla siveltimillä ja suurentavalla peilillä kotimeikkauskin onnistuu.

Päivä-, juhla- ja kuvausmeikit Aarenista Raumalla

.

 • Päivämeikki 50 €
 • Juhla / Valokuvameikki 75 €

 • Häämeikki + suunnittelu 110 €

Ripset & Kulmat

Värjäyspysäkki
Ripsien ja kulmien kestovärjäykset myös ilman ajanvarausta hoitotuolin ollessa vapaana

 • Kulmien värjäys ja muotoilu 33 €
 • Kulmien Intense värjäys ja muotoilu 45 €

Refectocil Intense Brow(n)s on patentoitu uusi värjäysmenetelmä.

Käytössämme on kolme eri tekniikkaa:
Full Brow, Ombre sekä Brow Filling.

Intense väritekniikalla saat täyteläisen vedenkestävän meikkiefektin kulmakarvoille. Asiakkaille, jotka
haluavat näyttävät ja meikatun näköiset kulmat. Myös kulmakarvoille, joissa on vähän karvoja ja kulmat
kaipaavat muokkausta tai karvat puuttuvat kokonaan.
Värin pysyvyys iholla jopa 10 päivää ja karvoissa 6 viikkoa (riippuen ihon ja karvan laadusta).

Kasvipohjaiset vegaaniset tuotteet ovat dermatologisesti ja silmälääketieteellisesti testattu.

Intense kulmien värjäys rauma aaren

 • Kulmien muotoilu 20 €

  Kulmien muotoilu kasvohoidon yhteydessä 16 €

 • Ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu 49 €

  Ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu kasvohoidon yhteydessä 37€

 • Ripsien kestotaivutus 66 €

YUMI Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ripsien kestotaivutuksella sekä värjäyksellä. Käsittely taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Käsittelyssä käytettävät aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä. Hoito sopii myös herkille silmille.

Yumi Lashes käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Hoidon tulos kestää 8-12 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Ripsien kestotaivut Yumi lashes Aaren Rauma

 • Ripsien kestotaivutus ja ripsien värjäys 89,50 €
 • Ripsien kestotaivutus, ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu 105 €
 • Kulmien laminointi ja kulmien värjäys 59 €

  Kulmien laminointi ripsien kestotaivutuksen yhteydessä 42€

YUMI Brows on kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa.

Hoidossa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa. Yumi Brows -käsittely uudistetaan aikaisintaan 8 viikon kuluttua.

 

Kulmien laminointi Yumi Brows Aaren Rauma

ripset

Ripsien pidennykset

 • Xtreme Lashes 120 €
 • Volumation 140 €

Xtreme Lashes ripsien pidennyksillä saat pitkät, kaartuvat ja kauniit ripset ilman kestoväriä tai ripsipermanenttia -joka päivä, aamusta iltaan.

Ripsihuolto n. 4 viikon välein:
60 min……….70 €
75 min……….75 €
90 min……….80 €
105 min……..85 €
120 min……..90 €

Ripsipidennykset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä. Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut. Xtreme-ripset istutetaan yksittäin siten, että ne näyttävät kuin oikeilta ripsiltä, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi paksummilta.

Ripsijatkeet liimataan medikaalisen tason kiinnitysaineella, jonka ominaisuuksiin kuuluvat joustavuus, turvallisuus, kestävyys, keveys ja näkymätön kiinnityskohta. Se ei sisällä ainesosia jotka aiheuttavat yleisimmin herkistymistä tai ärsytysoireita. Sisältää vain vähän tuoksuja ja höyryjä. Ei sisällä hiilimustaa.

Käytössämme on myös uusi kevytrakenteinen Xtreme Lashes Volume -kiinnitysaine, joka tarjoaa näkymättömän liimasidoksen. Kiinnitysaineeseen ei vaikuta hoitotilojen kosteusolosuhteet, mikä takaa nopean ja tarkan kiinnityksen sekä pidemmät huoltovälit kestävämmän sidoksen myötä.

Maskia käyttäessä silmiin nouseva hengityskosteus ei vaikuta pysyvyyteen.

Oikein laitettuina ja pidettyinä ripsipidennykset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 4-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet. Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Koska pidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, Xreme-ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä.

ripsien pidennys xtreme lashes Aarenissa Raumalla

Käsi ja jalkahoidot Rauma

Kädet & jalat

Käsihoidot

 • Kuorinta, hieronta ja parafiininaamio 40 €
 • Kuorinta, viilaus, kynsinauhat, hieronta tai lakkaus 65 €

 • Kuorinta, viilaus, kynsinauhat, hieronta ja lakkaus 75 €

Kestolakkaus

 • Värillinen 65 €

  Jalkahoidon yhteydessä 40 €

 • Ranskalainen 75 €

  Jalkahoidon yhteydessä 45 €

Jalkahoidot

 • Kylpy, kovettumien poisto, kynsihoito ja hoitovoide 70 €
 • Kylpy, kovettumien poisto, kynsihoito, hieronta tai lakkaus 80 €
 • Kylpy, kovettumien poisto, kynsihoito, hieronta ja lakkaus 90 €
Vartalohoidot Raumalla.

Vartalohoidot

Karvojenpoistot

Vartalosokerointi on hellävarainen ja hygieeninen tapa päästä häiritsevistä ihokarvoista. Sokerointi heikentää karvankasvua ja kuorii kuollutta ihosolukkoa sekä poistaa samalla ihosta vaatteista mahdollisesti tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Tuloksena silkinpehmeä karvaton iho.

Thalgo Body Sculpt

 • Rentouttava muokkaushoito 135 €

  Kuorinta, naamiot, seerumi, Body Palp imurullaushieronta ja hoitovoiteet
  Lopuksi tarjoillaan keveyttävä marjainen juoma

Body Sculpt Hoito, ja erityisesti BODY PALP laite, on saanut inspiraationsa kahdesta metodista.

 • Manuaalinen Lift & Roll hoikentava hierontatekniikka on kehitetty yhteistyössä fysioterapeuttien kanssa. Tekniikka perustuu ihon fysiologiaan ja varmistaa mukavan olon hoidon aikana. Kuppi/kuppaus terapiaa on käytetty vartalon hoitamiseen jo pitkään, erityisesti kiinalaisessa lääketieteessä. Yhdessä nämä metodit muodostavat ainutlaatuisen ja tehokkaan hoitokokonaisuuden.
 • Patentoitu Body Palp on kontrolloitu alipaineimulaite, jolla saa vartaloa kiinteytettyä, hoikistettua, muokattua ja vähennettyä selluliittia. Erittäin tehokas ja yksilöllisesti suunniteltu kokonaisuus antaa nopeita tuloksia. Näin saadaan hyödynnettyä laitteen tehokkuutta unohtamatta käsin tehtävän hieronnan mukavuutta.

Hoito alkaa reisien ja pakaroiden entsymaattisella kuorinnalla jatkuen muille hoidettaville alueille, jolla tehostetaan hoidon vaikutusta. Seuraavaksi levitetään omat erikoisnaamiot selluliitti/rasva -alueille ja kiinteytystä vaativille alueille.
Hieronta tehdään BODY PALP -imurullauslaitteella hoitoseerumilla levitettyihin kohtiin.

Koko hoidossa käsitellään vatsa, vyötärö, käsivarren ja nilkan alueet, reidet, polvien alue ja pakarat, lopuksi käsitellään selkä niskan kohoumineen. Hoito viimeistellään erikoishoitovoiteilla.

Sarjahoidossa keskitytään 1-4 hoitoalueeseen yksilöllisen tarpeen mukaan. Osahoitojen hinnat 35 € – 75 €.

Body palp hoito Rauma

Thalgo Polynesialainen Spa Vartalohoito

 • Eksoottinen Spa Vartalohoito 160 €

  Jalkakylpy, vartalokuorinta, mahanahieronta, hiekkanyyttihieronta ja kosteutus hohtavalla kuivaöljyllä
  Lopuksi eksoottinen juoma

”La Ora Na Maeva” on polynesialainen tapa toivottaa asiakas tervetulleeksi.
Eksoottinen Spa Vartalohoito vie rentouttavalle matkalle Polynesian saaristoon.

Hoidon neljä vaihetta ovat kuin pysähdyksiä eri saarien aistillisissa maisemissa:

Taha`an makea vanilja, Mahinin siniset laguunit, Bora Boran valkeat hiekat ja Raiatean Tiare Apetahi kukasta valmistettu pyhäöljy vievät ylelliselle hemmottelumatkalle, jonka tunteen ja tuoksun haluaa jatkuvan myös kotona.

THALGON Spa hoitokokonaisuudessa hemmotellaan kaikkia aisteja:
tunnelmallinen hoitohuone, rentouttavaa musiikkia, hurmaava tahitialaisen monoin tuoksu, hieronta ja lämpimät tuiponosnyytit sekä juoma hoidon päätteeksi takaavat unohtumattoman elämyksen asiakkaalle.
Stressi, väsymys ja uupumus ovat historiaa kun antautuu polynesialaisen vanhan tradition mukaiseen hemmotteluun ja antaa arkisten murheiden kadota mielestä!

Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Manihi, sinisten laguunien saari:
Lagoon Water Bath Pebbles jalkakylpykivi vapauttaa sadoittain rentouttavia mikrokuplia joutuessaan kontaktiin veden kanssa. Näin se vapauttaa kaikki suojaavat ja tehokkaasti ihoa kosteuttavat tehoaineensa hoitamaan väsyneitä jalkoja. Veden taivaansininen väri ja merellinen tuoksu jättävät jaloille pehmeän ja rentouttavan tunteen.

Eksoottisen matkamme seuraava etappi on Taha`an vaniljasaari:
Exotic Island Body Scrub vartalokuorinta jättää ihon todella pehmeäksi, notkeaksi ja sileäksi. Bora-Boran valkoinen hiekka, merisuola sekä kookospähkinän kuori yhdessä saavat aikaan tehokkaan kuorinnan samalla pehmittäen ihoa.

Matkamme jatkuu Bora Boralle, valkoisen hiekan saarelle:
Mahana Massage Oil hierontaöljyllä saat uskomattoman rentouttavan vartalohieronnan.
Sen tuoksu kutsuu sinut kiireettömälle matkalle ympäri Polynesian kauneimpia maisemia.
Tuiponokset, lämpimät hiekkanyytit, rentouttavat kehoa ja mieltä.

Matkamme päätepysäkki Raiatea, pyhä saari:
Polynesian Sacred Oil  – Polynesialainen Pyhä Öljy on Monoi pohjainen kuivaöljy, joka kosteuttaa ihoa
kietoen sen kultaisen helmiäisen hohtavaan verhoon.

Hoidon lopuksi saat juotavaksi eksoottisen mehun.

Hoidon kesto 1 t 45 min – 2 t