7

Ajankohtaista

Hoida ja ehkäise maskin aiheuttamia iho-ongelmia

maski ja iho-ongelmat

Kasvomaskin tai hengityssuojaimen käyttö on tällä hetkellä tärkeää ja tuo suojaa koronavirusta vastaan. Valitettavasti kasvomaskin käyttö voi aiheuttaa iho-ongelmia, kuten kuivuutta, epäpuhtauksia ja jopa aknea. Ongelmia ilmaantuu maskin tai hengityssuojaimen alle jääville ihoalueille, kuten poskien alaosille, huulten ympärille sekä leuan alueelle. Erityisesti jos maskia joutuu käyttämään pitkiä aikoja, iho rasittuu ja sen luonnollinen tasapaino voi häiriintyä.

Kasvomaskin alla hengityksestä syntyvä kosteus ei pääse haihtumaan, vaan jää maskin alle.
Ihohuokoset tukkeutuvat kosteuden ja lämmön takia helpommin, jolloin ne voivat tulehtua ja muuttua finneiksi. Kasvomaski aiheuttaa myös mekaanista ärsytystä ja hankausta. Iho voi kutista, kuivua ja muuttua ärtyneeksi. Myös huulet kuivuvat ja rohtuvat.

Laadukkaat ja hoitavat ainesosat varmistavat parhaan lopputuloksen ihosi hyvinvoinnille.

Huulet

Medik8 huulten hoitoon.
 • Medik8 Mutiny 15 ml 20 €

  Geelimäinen balsami, joka huulille levitettäessä sulaa hetkessä öljyksi. Tehokkaasti ravitseva balsami korjaa ja vahvistaa huulten luonnollista lipidisuojaa. Mutiny tarjoaa välittömän ja pitkäkestoisen kosteutuksen tehden huulista ravitut, täyteläiset ja kosteutetut. Virkistävässä ja huulille levitettäessä kevyesti kihelmöivässä balsamissa on luonnollinen sitruunaruohon tuoksu. Voidaan käyttää myös yönaamiona huulille hieman paksumpana kerroksena.

VAIKUTTAVAT AINESOSAT

Luonnollinen skvalaani – Lähes identtinen ihon lipidien kanssa. Skvalaani palauttaa huulten lipiditasapainon ja tekee huulista kosteutetut, pehmeät ja terveet.

Tyrniöljy – Ravitseva öljy, joka on yksi harvoista kasviperäisistä öljyistä, jotka sisältävät omega 3, 6, 7 ja 9 rasvahappoja. Tyrniöljy täydentää ihon rasvahappovarastoja ja vahvistaa ihon luonnollista lipidisuojaa tarjoten pitkäkestoisen kosteutuksen. 

Monipainoinen hyaluronihappo – Kykenee sitomaan itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Hyaluronihappo vetää kosteutta ympäröivästä ilmakehästä tehokkaasti ihoon, tehden huulista ravitut ja pehmeät.

Kasvot

Medik8 tuotteet ihosi parhaaksi Kauneus Aarenista.
 • Medik8 Clarity Peptides 30 ml 60 €

  Kirkastava ja tulehdusta rauhoittava seerumi.
  Clarity Peptides on kevyt, maitomainen seerumi. Se sisältää 10% niasiiniamidia, tehokkainta tulehdusta rauhoittavaa ja estävää raaka-ainetta, joka auttaa vähentämään epäpuhtauksia. Niasiiniamidi stimuloi myös keramidien tuotantoa, lisäten ihon luonnollista hehkua. Niasiiniamidi vähentää epätasaista ihon sävyä aiheuttavaa hyperpigmentaatiota. Crystalide-peptidi tasoittaa ihoa, jättäen sen kauniin läpikuultavaksi ja sileäksi. Kosteuttava hyaluronihappo parantaa ihon luonnollista hehkua ja tehostaa kollageenin tuotantoa samalla kun sinkki-PCA torjuu ihon epäpuhtauksia. Voidaan käytää aamuin illoin kosteusvoiteen alla.

VAIKUTTAVAT AINESOSAT
10% Niasiiniamidi – Tunnetaan myös B3-vitamiinina. Tämä rauhoittava ja tulehdusta estävä aktiiviaine laskee nopeasti näppylöistä aiheutuvaa punotusta ja ärsytystä samalla vahvistaen ihon luonnollista suojaa.

Crystalide Peptidit – Crystalide on kaksivaikutteinen peptidi, se normalisoi ihosolujen uusiutumista auttaen luomaan tasaisen pinnan ja tehostaa α-crystallin nimistä entsyymiä, joka tehostaa ihon läpinäkyvyyttä ja kirkkautta.

Sinkki PCA– Luonnollinen mineraali, sinkki tukee ihon luonnollista paranemisprosessia, tasapainottaa öljyn tuotantoa ja parantaa tulehdusta. Sinkki PCA on sinkin muoto, joka tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää epäpuhtauksia ihossa.

Hyaluronihappo– Kykenee sitomaan itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Hyaluronihappo vetää kosteutta ympäröivästä ilmakehästä tehokkaasti ihoon, raviten ihoa ja ylläpitäen sen joustavuutta.

N-Asetyyliglucosamiini (NAG)– Tämä kehossa luonnostaan esiintyvä molekyyli auttaa estämään pigmentin muodostusta ihossa tasoittaen ihosävyä.
HEO mask. Kokonaisvaltaisesti kosteuttava yönaamio kuivalle iholle-
 • Medik8 H.E.O. Mask 50 ml 66 €

  Kokonaisvaltaisesti kosteuttava yönaamio kuivalle iholle
  H.E.O. Mask syväkosteuttaa ihoasi kokonaisvaltaisesti yön ajan ja voit aloittaa päiväsi nauttien silminnähden täyteläisemmästä ja ravitusta ihosta; ilman kuivuudesta johtuvia juonteita, hilseilyä sekä epämiellyttävää kiristävää tunnetta iholla.
  Kun levität naamion illalla viimeisenä ihonhoitorutiinina, ennen nukkumaan menoa, voit aamulla aloittaa päivän ihonhoitorutiinit ilman huolta rullautuvasta meikistä ja näkyvästä ihon hilseilystä. Se on tarkoitettu kaikille, joiden päivittäinen ihonhoitorutiini ei tarjoa riittävästi kosteutta. Käyttäessäsi H.E.O. Maskia 2-3 kertaa viikossa päivä- sekä yövoiteesi rinnalla, voit parantaa ihosi kosteuspitoisuutta. Säännöllin