Ajankohtaista

Hoida ja ehkäise maskin aiheuttamia iho-ongelmia

maski ja iho-ongelmat

Kasvomaskin tai hengityssuojaimen käyttö on tällä hetkellä tärkeää ja tuo suojaa koronavirusta vastaan. Valitettavasti kasvomaskin käyttö voi aiheuttaa iho-ongelmia, kuten kuivuutta, epäpuhtauksia ja jopa aknea. Ongelmia ilmaantuu maskin tai hengityssuojaimen alle jääville ihoalueille, kuten poskien alaosille, huulten ympärille sekä leuan alueelle. Erityisesti jos maskia joutuu käyttämään pitkiä aikoja, iho rasittuu ja sen luonnollinen tasapaino voi häiriintyä.

Kasvomaskin alla hengityksestä syntyvä kosteus ei pääse haihtumaan, vaan jää maskin alle.
Ihohuokoset tukkeutuvat kosteuden ja lämmön takia helpommin, jolloin ne voivat tulehtua ja muuttua finneiksi. Kasvomaski aiheuttaa myös mekaanista ärsytystä ja hankausta. Iho voi kutista, kuivua ja muuttua ärtyneeksi. Myös huulet kuivuvat ja rohtuvat.

Laadukkaat ja hoitavat ainesosat varmistavat parhaan lopputuloksen ihosi hyvinvoinnille.

Huulet

  • Medik8 Mutiny 15 ml 20 €

    Geelimäinen balsami, joka huulille levitettäessä sulaa hetkessä öljyksi. Tehokkaasti ravitseva balsami korjaa ja vahvistaa huulten luonnollista lipidisuojaa. Mutiny tarjoaa välittömän ja pitkäkestoisen kosteutuksen tehden huulista ravitut, täyteläiset ja kosteutetut. Virkistävässä ja huulille levitettäessä kevyesti kihelmöivässä balsamissa on luonnollinen sitruunaruohon tuoksu. Voidaan käyttää myös yönaamiona huulille hieman paksumpana kerroksena.

VAIKUTTAVAT AINESOSAT

Luonnollinen skvalaani – Lähes identtinen ihon lipidien kanssa. Skvalaani palauttaa huulten lipiditasapainon ja tekee huulista kosteutetut, pehmeät ja terveet.

Tyrniöljy – Ravitseva öljy, joka on yksi harvoista kasviperäisistä öljyistä, jotka sisältävät omega 3, 6, 7 ja 9 rasvahappoja. Tyrniöljy täydentää ihon rasvahappovarastoja ja vahvistaa ihon luonnollista lipidisuojaa tarjoten pitkäkestoisen kosteutuksen. 

Monipainoinen hyaluronihappo – Kykenee sitomaan itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Hyaluronihappo vetää kosteutta ympäröivästä ilmakehästä tehokkaasti ihoon, tehden huulista ravitut ja pehmeät.

Kasvot