7

Ajankohtaista

Tehokkaat ja hellävaraiset kemialliset kuorinnat
kotona ja hoitolassa

Kemialliset kuorinnat ovat nopeasti nousseet maailmanlaajuisesti suosituimmiksi kasvohoidoiksi. Kemiallisten kuorintojen avulla voidaan hoitaa ryppyjä, pigmentaatiota, ihon virheitä sekä epäpuhtauksia. Medik8:n hapoilla ihoärsytys on vähäistä ja toipuminen nopeaa. Jo yksi hoito ammattilaisen käsittelyssä riittää selvästi elävöittämään, pehmentämään ja tasoittamaan ihoa nuorekkaamman lopputuloksen saamiseksi.

Laadukkaat ja hoitavat ainesosat varmistavat parhaan lopputuloksen ihosi hyvinvoinnille.

Kemialliset kuorinnat Aaren Rauma
  • Sleep Glycolic 30 ml 49 €

    Yökuorinta kotihoitona, parantaa ihosi rakennetta ja sävyä nukkuessasi. Sleep Glycolic liuottaa iholta kuolleita ihosoluja paljastaen silminnähden uudistuneen ja hehkuvan ihon. Ihon rakenne ja sävy paranevat, rypyt ja juonteet madaltuvat sekä ihon luonnollinen kirkkaus palautuu nukkuessasi. AHA-hapon (alfahydroksihappo) tehokkuuden optimoimiseksi, suuri pitoisuus 10 % aktiivista ja kapseloitua glykolihappoa vapautuu ihoon vähitellen yön aikana, jolloin palautumisaikaa ei tarvita.
    Sleep Glycolic ylläpitää ihon luonnollisen suojan terveenä ja vahvana, eikä kuivata ihoa. Kahdesti viikossa iltaisin käytettävä Sleep Glycolic jättää ihon silminnähden kirkkaammaksi ja tasaisemmaksi. Loistava parantamaan sameaa ja epätasaista ihonsävyä. Täydentää hoitolahoitoa ja onkin ihanteellinen tapa valmistautua ensimmäiseen kemialliseen kuorintahoitoon. Soveltuu myös tukemaan kemiallisen kuorinnan / kasvohoidon tuloksia.

VAIKUTTAVAT AINESOSAT

Glykolihappo  – Tehokkain AHA-happo erittäin pienen molekyylikokonsa vuoksi. Se toimii katkoen kiinnikkeitä kuolleiden ihosolujen välillä, tehostaen niiden irtoamista ja paljastaen niiden alta tuoreita ja terveitä ihosoluja. Ihosta tulee silminnähden kirkkaampi ja sileämpi. 

Kristallikapselointi   – Glykolihappo on kapseloitu syklodekstriinikuoren sisään. Iholla tämä kuori hajoaa hitaasti, vapauttaen glykolihappoa ihoon vähitellen, minimoiden ihoärsytyksen. 

Glyseriini   –  Tehokas luonnollinen humektantti. Glyseriini sitoo vettä ihoon magneetin tavoin, jättäen ihon kosteutetuksi, pehmeäksi ja joustavaksi. 

Korealainen apilauute  – Toimii yhteistyössä glykolihapon kanssa ja tukee ihon luonnollista korjautumisprosessia ja kosteutusta yön aikana. Auttaa myös ylläpitämään ihon luonnollista suojaa, tehden ihosta kirkkaamman ja terveemmän.

MEDIK8:n kemialliset kuorinnat hoitolassa

kuorinnat

Medik8 tarjoaa ammattimaisia ja laadukkaita kuorivia happoja parantamaan ihon pintaa ja ulkonäköä.

Meiltä löydät laajan valikoiman kemiallisia kuorintoja, joista löytyy sopiva vaihtoehto lähes jokaiselle: herkälle iholle soveltuvasta, hellävaraisesta Sensitive PHA -kuorinnasta, voimakkaisiin yksittäishappoihin, joita voidaan jopa kerrostaa iholle hoidettaessa haastavampia iho-ongelmia.

Valitsemme juuri sinun ihollesi sopivan kuorinnan, pitäen mielessä toiveesi sekä halutun lopputuloksen.

Parhaiden tulosten saamiseksi ja ylläpitämiseksi suosittelemme yksilöllisen hoitosarjan kemiallisia kuorintoja sekä kotona toteutettavan jälkihoitorutiinin.

 

Piristystä kasvoille